Prochroma AB

En komplett leverantör - Snabba leveranser

Om oss


FärgBolaget och Färgforum blev Prochroma AB

FärgBolaget och Färgforum gjorde en sammanslagning 2015 och bildade då Prochroma AB. Fusionen har gjort att vi har fått ännu bättre leverantörer och blivit ännu mer kompletta.

Färgbolaget bildades 1998 av Johan Back och Niklas Hilbrands. Färgforum bildades 1999 av Björn Stam och Anders Wiklund. Det innebär att det är samma personer som har drivit företagen under alla dessa år. Lägg därtill att Niklas Hilbrands och Anders Wiklund började i branschen så tidigt som 1988. Johan Back och Björn Stam kom in i samma bransch ett par år senare. Vår gemensamma erfarenhet är därför unik i dessa sammanhang.

Vår vision med sammanslagningen är att befästa både våra kunders och våra leverantörers uppfattning om att vi är det starkaste och mest kompetenta alternativet för distribution av färgprodukter och dithörande tillbehör.

Vi samarbetar enbart med de leverantörer som uppfyller våra, samt våra kunders, höga krav.

...
Vi stöttar ungdomsidrotten

Utöver vårt fina samarbete med kunder och leverantörer har vi även samarbete med ungdomsidrotten på orten. Detta är något vi är väldigt stolta över, där vi värnar om ungdomars utveckling och möjlighet till aktivitet.
Vi har därför valt att sponsra ungdomsidrotten. Till exempel stöttar vi föreningar inom ishockey, innebandy och fotboll.

Kontakta oss!

Har du frågor gällande våra produkter?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig

...