Prochroma AB

En komplett leverantör - Snabba leveranser

Leverantörer


En komplett leverantör

Prochroma AB är en komplett leverantör av färgmaterial samt alla dithörande tillbehör. Vårt arbetsområde är från Västmanland i söder och till norra Norrland. Vi har egna enheter komplett med lager i Falun, Hudiksvall, Västerås samt Örnsköldsvik.

Vi erbjuder bilfärg, industrifärg (trä), industrifärg (rostskydd/metall), pulverfärg, tillbehör. service av utrustning samt utbildningar.

Vi samarbetar enbart med de bästa leverantörerna i braschen. Detta ger en trygghet för dig som kund, att vi kan erbjuda de senaste produkterna och samarbeten med de leverantörer som ligger allra längst fram gällande nytänkande, lönsamhet och miljömedvetenhet. Vi har egna tekniska säljare inom varje segment vi säljer.

Leveranssäkerhet och hög kompetens

För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig tekniskt kunnande och goda relationer jämte en hög kvalitet i vårt sortiment. Tack vare vår bredd och storlek kan vi erbjuda dig snabba leveranser och hög teknisk kompetens från Västerås söder till Kiruna i norr.

Som kund kan du känna dig trygg med vår förmåga att alltid ha rätt produkter i lager. Våra enheter finns strategiskt i hela Svealand och Norrland. På våra enheter har vi personal med högt tekniskt kunnande som kan sina respektive segment. Prochroma blir därför en både kunnig och trygg partner till dig.

Kundservice

Har du frågor gällande våra produkter?
Vi finns alltid här för att hjälpa dig

...